Logotyp Mats Wåhlin AB

OM OSS

Okonventionella lösningar med

säkerhet i fokus

Inget uppdrag är för litet

inget uppdrag är för stort

Vi på Mats Wåhlin AB har över 40 års erfarenhet och löser våra uppdrag genom okonventionella lösningar med säkerheten i fokus.


Mats Wåhlin AB är en dyk och entreprenadfirma som fokuserar på uppdrag där det är långa inträngningsvägar och kontaminerade miljöer.


Vår verksamhet bedrivs huvudsakligen i Stockholmsområdet av våra 11 medarbetare men vi kan självklart utföra arbeten över hela Sverige.


Vid stora och omfattande arbeten anlitar vi underentreprenörer från vårt breda och väletablerade nätverk, inget uppdrag är för litet och inget uppdrag är för stort för oss på Mats Wåhlin AB.

Vår historia


Mats Wåhlin startade redan 1979 företaget Aquacleaning som arbetade med underhåll och reparationer av bergrum och beredskapslager i både Sverige och Norge.

 

I mitten av 1990-talet bytte bolaget namn till Mats Wåhlin AB med fortsatt fokus på komplicerade dykarbeten i kontaminerade miljöer.


Säkerhetstänket var viktigt och flera lösningar som togs fram under den tiden, är idag standard hos bland annat Stockholm Vatten och Avfall.

 

Vi har idag över 40 års erfarenhet av att arbeta i dessa miljöer och vi ser fram mot fler utmaningar i form av nya uppdrag i framtiden.